Vágólapra másolva!
Emre Can az Instagramon panaszkodott, hogy a Liverpool legutóbbi FA-kupa mérkőzésén ellenfele nyálas ujjal nyúlt a fülébe.

A Liverpool vasárnap története legfiatalabb kezdőcsapatával 0-0-s döntetlent játszott hazai pályán a Plymouth Argyle ellen, így a párharc egy második mérkőzésen dől el a League Two-ban szereplő klub otthonában.

A Plymouth Argyle hősies játékkal harcolta ki a gól nélküli döntetlen a sztárklub otthonában, és olykor szokatlan módszereket is bevetett.

Sonny Bradley rendesen meggyötörte a német válogatott Emre Cant: először megcsípte a hónaljánál, majd nyálas ujját a fülébe dugta – az angolok ezt a jól ismert szívatást „wet willy"-nek hívják.

Emre Can az Instagramon elismerte, erre bizony nem volt felkészülve, majd ígéretet tett, hogy a január 18-ra tervezett visszavágón 100 százalékot nyújtanak majd a továbbjutás érdekében. A Liverpool szerdán a Southampton otthonában lép pályára a Ligakupa elődöntőjében, a hétvégén pedig a Manchester United otthonába látogat a Premier League 21. fordulójában.