Gyurcsó Ádámé a lengyel bajnokság legszebb gólja

Gyurcsó Ádám
Budapest, 2016. november 13. Gyurcsó Ádám, miután gólt szerzett a Magyarország - Andorra labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2016. november 13-án. A magyar válogatott 4-0-ra győzött. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Gyurcsó Ádám, a Pogon Szczecin magyar válogatott szélsőjének egyik gólját választották a lengyel élvonal, az Ekstraklasa legszebb 2016-os góljának a bajnokság honlapján meghirdetett szavazáson.

Gyurcsó a Wisla Krakow elleni november 19-i, 6-2-re megnyert találkozón egyébként is parádézott, hiszen négyszer vette be a vendégek kapuját. A szavazázon a második góljára lehetett voksolni, és jöttek is a voksok szép számmal.

Összesen 25 találatot jelöltek szavazásra, majd az első fordulót követően az öt legszebbet választották ki - írja az mlsz.hu.

A döntőben új szavazás kezdődött, és akárcsak az első körben, itt is Gyurcsó Ádám góljára voksoltak a legtöbben.

A magyar szélső a szavazatok 59.3 százalékát megszerezve végzett az első helyen.

Best goal in Ekstraklasa 2016!I'm so proud! ⚽️ Thank's for voting! Pogon

Ádám Gyurcsó (@gyurcsoadi7) által közzétett videó,

"Nagyon örülök, hogy az én gólomat találták a legszebbnek, már csak azért is, mert sok gyönyörű találat született tavaly a lengyel bajnokságban, így különösen erős mezőnyben sikerült győznöm - mondta az mlsz.hu-nak Gyurcsó. - Nagyon köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, akár Lengyelországból, akár Magyarországról vagy bárhonnan máshonnan. Talán mondanom sem kell, hogy

Ez a díj amellett, hogy nagy elismerés, plusz motivációt is ad számomra az idei évre."