A ManUnitedé lehet az Aranylabda-szavazás dobogósa

Horizontal
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) looks at Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann at the end of the UEFA Champions League Group stage draw ceremony, on August 25, 2016 in Monaco. AFP PHOTO / VALERY HACHE / AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
Antoine Griezmann ügynöke szerint a Manchester United "konkrét érdeklődést" tanúsít az Atlético Madrid francia labdarúgója iránt.

Eric Olhats emlékeztetett rá, hogy a válogatott támadónak közel 109 millió euró a kivásárlási ára, ez pedig szűkíti azon klubok körét, amelyek képesek lehetnek megszerezni.

Forrás: AFP/Valery Hache

"Itt van ez a megkerülhetetlen, százmilliós záradék, ami csökkenti a jelentkezők számát. A (Manchester) United, a City, a Chelsea, a Barcelona és a Real Madrid jöhet számításba.

- mondta a játékosügynök.

A MU az angol élcsapatok közül a legkevesebb gólt szerezte az idény során a Premier League-ben, így Griezmann, aki - az összes sorozatot egybevéve - 25 találatnál jár, komoly erősítés lehet.

Eric Olhats ugyanakkor hozzátette: egyelőre ott tartanak, hogy begyűjtik az információkat azoktól a kluboktól, amelyek konkrétan érdeklődnek a játékos iránt.