Vágólapra másolva!
A skót másodosztályban szereplő Dundee United menedzsere, László Csaba felbosszantotta magát debütáló védője, Bilel Mohsni teljesítménye miatt.

A korábban a Glasgow Rangersben is megfordult védő, a tunéziai Bilel Mohsni Párizsból érkezett a Dundee csapatához, és a szombati, Dunfermline elleni bajnokin debütált.

László Csaba azért volt mérges, mert a védő nem tudta megakadályozni Kallum Higginbothamet Nicky Clark gólja előtt.

A videón 4 perc környékén látszik, ahogy a védő egyáltalán nem próbálja megzavarni Higginbothamet, aki az egész térfélen átvitte a labdát a vendégek gólja előtt. A menedzsert azért is zavarhatta a tunéziai hozzáállása, mert korábban éppen keményésgéről volt ismert Mohsni, aki 2015-ben utolsó Rangers-meccsén megütötte ellenfelét.

Scott McDonald révén egyébként a Dundee egyenlíteni tudott, végül 1-1-re végződött a meccs.

László Csaba dühöngött a meccs után Forrás: dailyrecord.co.uk

„A legnagyobb tisztelet mellett, legszívesebben megölném Mohsnit.

Nem lehet ekkorát hibázni egy ilyen szituációban. Megőrülök, ha ekkora hibát látok. Ez a skót másodosztály, itt nem lehet úgy játszani, mint Maradona, Messi vagy Cristiano Ronaldo. Itt kemény játékosok vannak, akik minden eszközt bevetnek, ha kell. Ugyanazt a Bilelt akarom látni, aki a Rangersben játszott, piros lapok és ütések nélkül. Komoly nemzetközi tapasztalata van, biztosan büntetésre számíthat, most pedig nyugodtan vehet egy palack vörösbort Scott McDonaldnak, amiért megszerezte az egyenlítő gólt" – mondta László Csaba a meccs után.

A Dundee United negyedik, a Dunfermline ötödik a skót másodosztályban.