Társoldalunk:

Két csapat is MU büntetőjén köszörülte a nyelvét

2018.08.10. 22:57

A Manchester United hazai pályán 2-1-re legyőzte a Leicester Cityt a Premier League 2018-19-es szezonjának első meccsén. Amolyan jellegzetes, unitedes győzelem volt, ami nem is maradt szó nélkül.

Rendhagyó módon egy péntek esti mérkőzéssel kezdődött az idény, és a Manchester United nem is játszott annyira rossz meccset a Leicesterrel az Old Traffordon. Ez főleg a vendégek érdeme volt, akik a harmadik percben hátrányba kerülve sem adták föl a harcot. És éppen erről a vezető gólról van szó, amit Paul Pogba szerzett tizenegyesből: 

Az AS Roma egyébként követésre erősen ajánlott angol nyelvű Twitter-csatornájának is feltűnt, hogy a gól tizenegyesből esett, gyorsan oda is szúrtak egyet a manchesteri vörösöknek: "Úgy tűnik elkezdődött a Premier League: büntető a Manchester United javára."

Amire egy röhögő leguán gif-fel megerősítő válasz is érkezett a német Bayer Leverkusentől (bár, a tizenegyes jogosságát aligha lehet vitatni). A Roma és a MU könnyen összefuthat a BL-ben, amiben rendszerint nem szokott sok örömöt lelni az olasz csapat: eddig összesen nyolc meccset játszottak, amiből ötöt nyertek meg az angolok és csak egyet a Farkasok.