Vágólapra másolva!
Háromszáz nap elteltével vezet újra mérkőzést Kassai Viktor a Bajnokok Ligájában: a 43 éves magyar bíróra a szerdai Napoli-Liverpool összecsapást bízták rá. Az olasz csapat edzője, Carlo Ancelotti nem örül neki, hogy Kassai vezeti a mérkőzést, ugyanis még mindig élénken el benne a 2017 tavaszán rendezett Real Madrid-Bayern München negyeddöntő, amikor a magyar játékvezető többször is tévedett Ancelotti csapata kárára, amely így búcsúzni kényszerült a sorozattól.

Az odavágón a Bayern München 2-1-re kikapott hazai pályán, de Madridban sikerült hosszabbításra menteni a párharcot. Azonban mérkőzést vezető Kassai Viktor egy tiszta szerelés után a 84. percben második sárga lappal kiállította a chilei Arturo Vidalt, így emberelőnybe került a Real Madrid. Ha ez nem lett volna elég a Bayernnek, Cristiano Ronaldo a 105. percben gólt lőtt. A dolog szépséghibája, hogy a négyszeres aranylabdás egyméteres lesről indult, de Kassai Viktor és stábja ezt nem vette észre. A Real Madrid végül 4-2-re megnyerte a mérkőzést, a Bayern München játékosai pedig olyan idegesek lettek, hogy egészen Kassai Viktorék öltözőjéig mentek, ott inzultálták a játékvezetőket, végül a biztonsági emberek vezették el őket.

Carlo Ancelotti számon kérte Kassai Viktort a Bajnokok Ligája-kiesés után Forrás: AFP/Javier Soriano

A Napoli nyáron kinevezett edzője nem titkolta, hogy a múltbéli eset miatt nem lelkesedik a bíróküldésért.

– mondta Carlo Ancelotti, akinek a csapata az első fordulóban gólnélküli döntetlent játszott a Crvena zvezda otthonában, így a Liverpool ellen győzelmi kényszerben lép pályára.

Kassai verte az első szöget Ancelotti koporsójába?

A 27-szeres német rekordbajnok Bayern München múlt csütörtökön azonnali hatállyal menesztette Carlo Ancelottit a csapat éléről. Kiderült, hogy a sztárjátékosok folyamatosan fúrták az olasz trénert. Az elmúlt napokban sorra érkeztek a negatív hírek a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes edzőről, a legújabb vádak szerint pocsék edzéseket tartott.