Zidane az első madridi munkanapján akcióba lendült az átigazolási piacon

Real Madrid Unveil New Manager Zinedine Zidane Madrid 20190311 Santiago Bernabeu Stadium Zinedine Zidane Spain Zinedine Zidane official presentation SP 11 Mar 2019 Real Madrid La Liga Coach A. Perez Meca PRESS SPORT Deporte FOOTBALL Calciatore Calcio Fuss
Zinedine Zidane e after being announced as new Real Madrid head coach at Estadio Santiago Bernabeu on March 11, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Zinedine Zidane még a családi fényképet sem tette ki régi-új irodájában az íróasztalra, máris megkezdte az új Real Madrid keretének kialakítását.

A Het Laatste Nieuws (HLN) nevű belga lap internetes kiadásának információi szerint Zinedine Zidane, a Real Madrid élére hétfőn kinevezett vezetőedző első dolga az volt, hogy hivatalos formában is jelezze a Chelsea-nek, miszerint a spanyol klub érdeklődik Eden Hazard iránt.

A HLN szerint a belga válogatott sztárjának áráról még nem indultak meg a tárgyalások, de tudomásuk szerint nincsenek messze egymástól az elképzelések: a Chelsea 115 millió eurót kérne, a Real Madrid 100-at adna, a 15 milliós különbség pedig ezen a szinten aprópénznek számít.

Eden Hazard (elöl) már csak egy lépésre van a Real Madridtól? Forrás: AFP/Glyn Kirk

A transzfert megkönnyítheti, hogy a Real nagyon akarja Hazard-t, aki meg úton-útfélen hangoztatja, hogy élete álma, hogy felhúzhassa a fehér mezt. Ráadásul Zidane a gyerekkori bálványa, a francia pedig már tíz éve is nagy csodálója volt az akkor még ifjú tehetségként emlegetett belgának.

Miután a Chelsea már csak ezen a nyáron tud pénzt csinálni Hazard-ból, bármilyen kemény tárgyaló hírében is áll a londoni klub igazgatója, Marina Granovszkaja, szinte biztosra vehető, hogy a felek egymás tenyerébe fognak csapni.