Neymar káromkodása miatt vizsgálatot indított az UEFA

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L) looks on during the UEFA Champions League round of 16 second-leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris on March 6, 2019. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A brazil Neymar élesen kritizálta a játékvezetőt a Paris-Saint Germain Manchester United elleni (1-3) BL-búcsúját követően, a kommentár miatt pedig Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi vizsgálatot indított.

A párizsi meccs után a sérülése miatt a meccset csak a lelátóról figyelő Neymar az Instagram-sztorijában azt írta, hogy szégyen, hogy a négy játékvezetőnek fogalma sincs a futballról, és hogy egy lassítást sem tudnak visszanézni rendesen.

Neymar nem volt a pályán a Manchester United ellen, mégis eltilthatják Forrás: AFP/Franck Fife

„Szégyen! Az UEFA kiválasztott négy embert, akik semmit sem tudnak a futballról, még ahhoz sem értenek, hogy lassítás alapján döntéseket hozzanak. Nem történt semmi! Hogyan lehetne háttal a labdának szándékosan kezezni? B.sszátok meg magatokat!" - írta Instagram-sztorijában a brazil klasszis.

Neymar komoly büntetésre számíthat, mivel az UEFA vizsgálatot indított a brazil támadó kirohanása miatt. A hírek szerint a pénzbüntetés a minimum, de az eltiltás sem elképzelhetetlen.