Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain csatára, Eric Maxim Choupo-Moting a kihagyott helyzete miatt került a címlapokra. A 2-2-es döntetlen a Strasbourg ellen pedig azt jelentette, hogy a párizsi csapat még nem ünnepelhet bajnoki címet.

Choupo-Moting szerezte csapata első gólját, majd Christopher Nkunku lövésébe ért bele olyan szerencsétlenül, hogy az a gólvonal előtt megállt.

A kihagyott helyzetnél 1-1-re állt a meccs, később megszerezte a vezetést a Strasbourg, majd Thilo Kehrer mentett pontot a PSG-nek.

Ennél közelebbről nem lehet hibázni Forrás: AFP/Franck Fife

A meccs után mindenki arra volt kíváncsi, mit tud mondani Choupo-Moting.

"Én sem teljesen értem, mi történt. Láttam már a felvételeket, sajnálom, mert láttam, hogy Nkunku lövése után a kapuba tartott a labda. Először azt hittem, passzolni fog, de végül lőtt. Azt hittem, a védő bele tud majd érni, ezért hezitáltam. Be akartam rúgni a labdát, de nagyon gyors volt, aztán átvillant az agyamon, hogy lehet, hogy lesen vagyok, és mégsem kéne beleérni a labdába, rossz reflex volt. Beleértem, és megállt a gólvonalon, majd a kapufára pattant, elrontottam" - elemezte a kimaradt helyzetet Choupo-Moting.

A PSG legközelebb a Lille ellen próbálhatja megszerezni hét év alatt a hatodik bajnoki címét, ehhez már egy pont is elég lenne.