Társoldalunk:

Cáfolta Totti szavait az AS Roma elnöke

2019.06.18. 09:38

Újabb fejezetéhez érkezett a AS Roma körüli szappanopera. A klub elnöke, James Pallotta cáfolta Francesco Totti tegnapi nyilatkozatát, miszerint nem menedzseli megfelelően az átlatal vezetett társaság a csapatot.

Francesco Totti, az AS Roma korábbi támadója és legendája hétfőn bejelentette, hogy lemondott a klubnál. A 42 esztendős legenda, aki 28 éven keresztül volt játékosa a csapatnak. A döntését azzal indokolta, hogy visszavonulása után hiába volt igazgató, minden döntésből kihagyta őt a vezetőség, a véleményére soha senki nem volt kíváncsi.

Totti nem vállal szerepet a továbbiakban az AS Roma vezetésében.Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

A klub elnöke, James Pallotta a csapat hivatalos Twitter-csatornáján reagált a klubikon szavaira.

„Noha megértjük, hogy a döntés, amit meghozott – harminc év után elhagyja az AS Romát –, mennyire nehéz volt neki, úgy véljük, azok a dolgok, amiket a vezetőségről és a klub helyzetéről elmondott, képzelet szülte állítások, amik messze állnak a valóságtól. Ami Totti tulajdonosváltással kapcsolatos szavait illeti, reméljük, ezekkel nem arra akart célozni, hogy valaki hamarosan nem helyénvaló módon megpróbálja megkaparintani a klubot. Egy ilyen forgatókönyv létrejötte ugyanis érzékenyen érintené az AS Romát, az ugyanis jegyzett társaság, a klubot üzemeltető befektetési társaságnak pedig egyáltalán nincs szándékában eladólistára tenni az egyesületet, sem most, sem a jövőben."