Zidane legidősebb fia is elhagyta a Real Madridot

Real Madrid vs Cultural Leonesa - Copa del Rey FOOTBALL 2016 Spain Real Madrid sports MATCH Madrid Copa del Rey Santiago Bernabeu stadium Cultural Leonesa
MADRID, SPAIN - NOVEMBER 30: Enzo Fernandez of Real Madrid in action during the Copa del Rey football match between Real Madrid and Cultural Leonesa at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on November 30, 2016. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Real Madridot irányító Zinedine Zidane legidősebb fia, Enzo már nem a Real Madrid játékosa, miután megegyezett az élvonalbeli Dportivo Alavés csapatával.

Két napja még arról írtak a lapok, hogy a Real Madrid szakvezetőjének legidősebb fia a Vitoria Guimares játékosa lesz, de szombaton délután a TVI24 portugál oldal már tényként közli, hogy Enzo Zidane megegyezett a spanyol élvonalban a legutóbbi szezonban a 11. helyen végző Deportivo Alavés csapatával. Zinadine Zidane legidősebb fiának érkezését a galíciai klub vezetőedzője, Augusto Inacio jelentette be a Tondela ellen 2-1-re megnyert felkészülési mérkőzés után.

Nem valószínű, hogy látjuk még Enzo Zidane-t a Real Madrid mezében Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A 24 éves középpályás a világbajnok futballista legidősebb fia, aki a Real Madrid C és B csapata után 2016-ban mutatkozhatott be az első csapatban, de a Cultural Leonessa elleni találkozót nem követte több mérkőzés. A spanyol kupában rendeztt meccset egyébként 6-1-re nyerte a Real, a csereként beálló Enzo Zidane is gólt szerzett.

Enzo 2017-18-ban már volt az Alavés játékosa, majd a svájci Lausanne-hoz került, ahonnan a másodosztályú Rayo Majadahonda csapatának adták kölcsön.

Zidane másik fia, Luca kedden hagyta el a Real Madridot, a kapust kölcsönadták a szintén másodosztályú Racing Santandernek.