Sérülést hazudott egy tévéshow miatt, kirúgták a világbajnok francia játékost

adil rami pamela anderson foci-vb győzelem
MOSCOW, RUSSIA - JULY 15: Adil Rami of France celebrates after the 2018 FIFA World Cup Russia Final between France and Croatia at Luzhniki Stadium on July 15, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Sérülésre hivatkozva kihagyta klubja nyári felkészülését, de valójában azért lógott, hogy részt vehessen egy tévéshow-ban: ez lett Adil Rami karrierjének vége az Olympique Marseille-nél. A francia csapat azonnal szerződést bontott a sztárfocistával. 

Nincs túl szerencsés időszaka a francia válogatott focistának, Adil Raminak. A sztárjátékossal nemrég szakított barátnője, Pamela Anderson, most pedig csapata, az Olympique Marseille is szerződést bontott vele egy meglehetősen kínos hazugság miatt.

Adil Rami Franciaország 2018-as vb-győzelme után Forrás: Getty Images/2018 Chris Brunskill/Fantasista/Chris Brunskill/Fantasista

A sportoló még nyár elején jelezte klubjának, hogy egy sérülés miatt nem tud részt venni a felkészülésen. Gyanútlanul el is engedték pihenni, ő azonban ehelyett a Fort Boyard nevű tévéshow-t forgatta. Adásba is került a rész, melyben szerepelt, és nem úgy tűnt, hogy bármi baja lenne. Amint kiderült a hazugság, az Olympique Marseille azonnal szerződést bontott vele.