Vágólapra másolva!
A szerb labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának rangadóján a Topolya SC 2-2 döntetlent játszott az első helyen álló Vojvodina otthonában.

Már a találkozó előtt is az észak-bácskai együttes szolgáltatta a szerb Super Liga szenzációját, ugyanis újonc létére négy meccsből négyet nyert a bajnokságban, akárcsak a vasárnapi ellenfele, a jobb gólkülönbségének köszönhetően az élen álló Vojvodina.

Az első félidőben az újvidéki csapat irányította a játékot, azonban nagyobb helyzetei a Topolyának voltak. A második játékrészben már a vendégek irányították a meccset, és a 49. percben Nenad Lukic góljával megszerezték a vezetést. Negyedóra múlva a 26 éves támadó újra gólt szerzett, így feljött a góllövőlista második helyére, ugyanis ez már a negyedik találata volt a szezonban.

A Topolya SC öt forduló után is veretlen a szerb Super Ligában Forrás:fktsc.com

A meccs azonban még nem volt lefutott, mert a góllövőlista éllovasa, Bojan Matic is megvillant a 72. percben, így visszahozta a meccsbe a Vojvodinát.

Az utolsó húsz percben a Vojvodina mindent egy lapra feltéve rohamozott, több lövéssel is próbálkozott, végül a 96. percben egy időntúli góllal egyenlíteni tudott. Az újonc Topolya győzelmi sorozata ugyan megszakadt, de továbbra is veretlenül áll a második helyen a szerb Super Ligában.

Super Liga, 5. forduló
Vojvodina-Topolya SC 2-2 (0-0)
Gólszerzők: Matic (72.), Okeuhie (90+6.), ill. Lukic (49., 63.)