Korábbi Manchester United játékost igazolna az Arsenal

fbl Horizontal
Netherlands' defender Matthijs De Ligt (2ndL) celebrates with Netherlands' defender Daley Blind after scoring their first goal during the UEFA Euro 2020 Group C qualification football match between The Netherlands and Germany at the Johan Cruyff Arena in Amsterdam on March 24, 2019. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A The Athletic értesülése szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal szeretné leigazolni az Ajax Amsterdam hátvédjét, Daley Blindet.


A 68-szoros holland válogatott játékos – aki két hónappal szívműtétje után a hétvégi Waalwijk elleni mérkőzésen tért vissza az Ajaxba – a védelem közepén, a bal oldalán és a középpálya közepén is bevethető, ráadásul Premier League-tapasztalata is van, hiszen 2014 és 2018 között 141 mérkőzést játszott a Manchester Unitedban.

Daley Blind alapember a holland válogatottban Forrás: DPPI/P/Stanley Gontha

A 29 éves védőnek 2022 nyaráig érvényes a szerződése az amszterdami csapatnál, a piaci értéke 25 millió euró. Azonban a The Athletic úgy tudja, a szerződésében szerepel egy alacsony kivásárlási összeg, ami kapóra jöhet az észak-londoni csapatnak.