Társoldalunk:

Már-már visszautasíthatatlan ajánlatot készül tenni a Juventus Pogbáért

2020.03.28. 17:16

A Tuttosport információi szerint a Juventus a nyári átigazolási időszakban egy sztárjátékosát és egy szép összeget készül felajánlani a Manchester United francia középpályásáért, Paul Pogbáért.

Az olasz újság szerint az argentin támadó, Paulo Dybala, vagy a bosnyák középpályás Miralem Pjanicsot és további 60 millió euró körüli összeget készül ajánlani a Juventus az angol csapat világbajnok francia irányítójáért.

Pogba 2009-ben, 16 évesen került a MU-ba, ahol az első csapatban csak szezonban (2011-12) lépett pályára, majd a Juventusba igazolt, ahol 2016-ig alapembernek számított, hogy aztán Torinóból éppen korábbi csapatához térjen vissza. Az idei szezonban a folyamatos sérülések miatt csak hét bajnokin és egy ligakupameccsen lépett pályára, ráadásul a télen a középpályára érkezett portugál Bruno Fernandes láthatóan hosszú távon is képes lenne őt pótolni.

Angol lapok szerint a Real Madrid egy nagyjából 100 millió eurós ajánlattal szállna be a Pogbáért folyó versenybe - már, ha valóban el akarja őt adni Ole Gunnar Solskjaer –, ennek szeretne elébe menni a gáláns ajánlattal a Juventus.