Társoldalunk:

A kupadöntős magyar focicsapat sztárja régen másfajta életet élt

2020.05.29. 07:41

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Mezőkövesd alapembere, Cseri Tamás elárulta, valahol a feleségének köszönheti jelenlegi sikereit, s nem tudna választani a Magyar Kupa-győzelem és a bajnoki bronz között.

„Semmi sem lehetetlen" - mondta Cseri Tamás az az M4 Sport Góóól!2 című műsorában, aki pontosan tudja, miről beszél, hiszen pár éve még álmodni sem nagyon mert mindarról, ami most történik vele.

Cseri Tamás, a Mezőkövesd játékosa álmodni sem mert ekkora sikerekrőlFotó: Polyák Attila - Origo

„Régen, például még a Pécs játékosaként másféle életet éltem, amit sose tagadtam. A változáshoz kellett a feleségem, aki két gyönyörű gyermekkel ajándékozott meg. Mindez nagyban befolyásolta az én életemet. Nem biztos, hogy én 29 évesen abban gondolkoztam, hogy lesz lehetőségem az NB I-ben játszani. Kuttor Attiláék két és fél éve elkezdtek egy munkát, aminek a gyümölcse kezd beérni. Év elején is mertünk nagyot álmodni, ezért azt mondom, hogy akár az ezüstérem is elérhető, de a bronzot mindenképp szeretnénk megcsípni, s mellé begyűjteni a Magyar Kupát."

Cseri Tamást sokan már a válogatottba követelikForrás: www.tothmilan.hu/Toth Milan

A Mezőkövesd a MOL Fehérvár legyőzésével történetében először jutott az MK-döntőbe, ahol június 3-án, a Puskás Arénában immár nézők előtt csaphat össze a Budapest Honvéddal.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy nézők előtt játszhatunk" - tette hozzá Cseri.