Újabb öt országban közvetítik az NB I-es focimeccseket

Ferencváros, Debrecen
Budapest, 2020. május 23. A ferencvárosi Boli (b2), valamint Pávkovics Bence (b) és Ferenczi János (j2), a DVSC játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójából elhalasztott, a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött játszott Ferencvárosi TC - Debreceni VSC mérkőzésen a Groupama Arénában 2020. május 23-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Telekom Srbija tulajdonában levő Arena Sport megvásárolta a magyar labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogát, így újabb öt országban nézhetik az NB I mérkőzéseit.

Nemrégiben két fontos bejelentést is tett a Telekom Srbija tulajdonában levő Arena Sport: amellett, hogy a szerb Szuperliga valamennyi hátralevő mérkőzését élőben közvetíti, az öt országban jelenlevő sporttelevízió megvásárolta a magyar labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogát.

Ez utóbbi azt jelenti, hogy az egykori Jugoszlávia tagköztársaságai közül Szerbiában, Horvátországban, Észak-Macedóniában, Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban is követhetők a magyar bajnokság legérdekesebb mérkőzései, illetve ahogy korábban kiderült, Ukrajnában is – számolt be róla az nso.hu.

Újabb öt országban közvetítik az NB I-es focimeccseket Forrás: MTI/Illyés Tibor

A magyar foci a múlt hétvégén a Ferencváros-Debrecen találkozóval mutatkozott be az Arena Sporton, szombaton a Kisvárda-Újpest összecsapást közvetítették élőben, vasárnap pedig a Puskás Akadémia-Ferencváros szerepel a programban.

A közvetítési jogok megvásárlásáról szóló közleményben a sporttelevízió izgalmas és kiegyenlített jelzővel illette a magyar bajnokságot.