Bereczet három, Calcant két mérkőzésre tiltotta el az MLSZ

BERECZ Zsombor
Diósgyőr, 2020. május 30. A diósgyőri Márkvárt Dávid (b) és a mezőkövesdi Berecz Zsombor a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. május 30-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A mezőkövesdi Berecz Zsombort három, míg az újpesti Andreias-Cristian Calcant két mérkőzésre tiltotta el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapjának hétfői híre szerint Bereczet az ellenfél megütéséért büntették, de a középpályás játszhat a Budapest Honvéd elleni, szerdai Magyar Kupa-döntőn, mert az eltiltása a bajnokságra vonatkozik. Az Újpest piros lappal kiállított román légiósa megrúgta ellenfelét, amikor a labda nem volt számára megjátszható, ezért bűnhődött.

A fegyelmi bizottság írásbeli megrovásban részesítette a Ferencváros játékosát, Tokmac Nguent a ruházatán viselt tiltott feliratért. Az MLSZ honlapja kiemeli, mindhárom játékosnál a szabályzat alapján kiszabható legkisebb büntetésről döntöttek, ám a nem engedélyezett felirat viseléséért a jövőben minden esetben tényleges büntetés kiszabására kerül sor.