Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport értesülése szerint az NB II-ben szereplő Vasas FC szeretné leigazolni a Zalaegerszeg támadóját, az OTP Bank Liga góllövőlistáját 12 találattal vezető Radó Andrást.

Az angyalföldi csapatnak az idei szezonban komoly esélye volt a feljutásra, azonban a koronavírus-járvány miatt az MLSZ véget vetett a másodosztály küzdelmeinek, a Vasas pedig a harmadik helyen zárt, hét ponttal lemaradva a feljutó Budafok mögött.

Mivel az idei szezonban nem jött össze a feljutás, a piros-kékek bombaerős csapattal harcolnák ki az NB I-e tagságot a következő szezonban. A Nemzeti Sport értesülései szerint Újpestről érkezhet Zsótér Donát és Litauszki Róbert, a Ferencvárostól a kölcsönben Mezőkövesden szereplő Silye Erik, valamint a góllövőlista élén álló Radó András, aki a Zalaegerszeg játékosa.

Radó Andrásnak remek szezonja van Forrás: ZTE FC Zalaegerszeg

„Valóban megkezdtük a tárgyalásokat a kiszemeltek ügyében, de nevekről még korai lenne beszélni.

Olyan csapat alapjait szeretnénk letenni, amely a következő idényben kivívja a feljutást, majd az azt követő évadban már az NB I-ben is képes lesz helytállni" – mondta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Vasas labdarúgócsapatának klubigazgatója, Nagy Miklós.

A 26 éves Radó András tavaly nyáron a Puskás Akadémiától igazolt Zalaegerszegre. Az NB I idei szezonjában 27 meccsen 12 gólt lőtt és hat gólpasszt adott. A transfermarkt szerint a szerződése 2020. június 30-ig érvényes, azonban a Zalaegerszegnek opciós joga van az egyéves hosszabbításra.