Megkapta az engedélyt az Újpest az NB I-es induláshoz

NAGY Sándor,Kire Risztevszki, Újpest, Debrecen
Budapest, 2020. június 9. A debreceni Pávkovics Bence (b), Nagy Sándor (k) és az újpesti Kire Ristevski a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Újpest FC-Debreceni VSC mérkőzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2020. június 9-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az Újpest FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) megadta a jövő évre az NB I-es induláshoz szükséges licencet.

Az alábbiakban a klub közleményét változtatás nélkül közöljük:

„Ahogy azt előzőleg megírtuk, a felújított pályán történő - korábban áprilisra tervezett - tesztmérkőzés lebonyolítására a vírushelyzet okán május 16-án került sor, az MLSZ elektronikus rendszere azonban ezt megelőzően technikailag lezárt, így hivatalosan csak a június 10-i listában tüntetheti fel a Klub licence engedélyét, mikor „hiánypótlási eljárás" keretében technikailag a rendszer is ismét engedélyezi a tesztmérkőzés adminisztrálását. Tájékoztatunk benneteket, hogy klubunk minden előírásnak megfelelt a hiánypótlási határidőig, így a Szusza Ferenc Stadion alkalmas első osztályú találkozó megrendezésére, ahogy azt már bizonyította is az újraindított bajnokság három hazai találkozóján.

Az Újpest FC minden feltételnek eleget tett, hogy megkapja az NBI-es tagsághoz szükséges licencet az OTP Bank Liga 2020/21-es bajnoki rajtjára."