Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban jeleztük, elképzelhető hogy Dzsudzsák Balázs hazatérjen és ismét a DVSC-ben futballozzon. A Ripost információja szerint Dzsudzsák már tárgyalt az NB II-ben szereplő DVSC új szakmai igazgatójával, Tőzsér Dániellel.

A DVSC komoly költségvetéssel kezdi meg az NB II-es szezont, és állítólag jó rá az esély, hogy Dzsudzsák Balázs hazatér, aki akár az NB II-ből is lehetne a válogatott vezére. A 108-szoros magyar válogatott balszélső az Al-Ain FC játékosa, ám korántsem biztos, hogy marad az araboknál mivel június végén lejárt a szerződése, így jelen pillanatban szabadon igazolható.

A Ripost információja szerint Dzsudzsák már tárgyalt az NB II-ben szereplő DVSC új szakmai igazgatójával, Tőzsér Dániellel. A portál úgy tudja, kedden a focista kocsiját látták órákon át parkolni Tőzsér háza előtt, és a felek már a jövőről egyeztettek.

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A DVSC komolyan gondolja a feljutást, ugyanis Dzsudzsák mellett két korábbi Loki-játékost is visszacsábítanának. Nagy fogás lehet Korhut Mihály, aki legutóbb a görög Árisz Szaloniki játékosa volt. A 22-szeres válogatott balhátvéd korábban szerepelt Izraelben is és tagja volt a 2016-os Eb-n járt válogatottnak is.

És szintén visszatérhet a 30-szoros válogatott Varga József, aki az idei szezonban csak négy NB I-es meccsen kapott lehetőséget a Puskás Akadémia csapatában. A 32 éves középpályás három bajnoki címet nyert a DVSC-vel, játszott a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában is, így komoly tapasztalata nagy segítség lehet a visszajutásban.