Társoldalunk:

Afrika Kupa-győztes, korábbi AS Roma-játékost igazolt az Újpest

2020.07.20. 21:22

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Újpest FC a 27 éves Junior Tallo személyében Afrika Kupa-győztes játékos igazolt. A támadó korábban megfordult az olasz AS Romában is. 

Az elefántcsontparti Junior Tallo az olasz utánpótlásban nevelkedett, a Seria A-s AS Romából indulva – három meccset játszott az olasz sztárcsapatban – a francia első osztályon keresztül jutott el a Megyeri útra. 62 mérkőzésen szerepelt a Ligue 1-ben, és 11 gólig jutott, de nyolc alkalommal magára ölthette hazájának mezét is. A 27 éves, 185 centis jó testfelépítésű támadó igazi középcsatár, a kapu előtti területen érzi magát a legotthonosabban – számolt be a klub honlapja.

„Mindenki nagyon kedvesen fogadott és igazán családias a hangulat itt Újpesten. Tudom jól, hogy a klubnak komoly történelme van, ezért is nagy öröm ide igazolni. Vasárnap érkeztem, így azóta már találkozhattam pár játékossal és ugye a stábtagokkal. Remek a hangulat, szimpatikus mindenki, de a legfontosabb, hogy jól képzett társaim lesznek, így remélem, hogy egy nagyon jó szezonunk lehet együtt. Az ország is nagyon tetszik, szép a város és eddig nagyon jól érzem magam itt."