Cristiano Ronaldo hihetetlen rekordokat döntött meg

Horizontal, Juventus, Lazio, Cristiano Ronaldo, Francesco Acerbi, Bastos
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) fights for the ball with Lazio's Italian defender Francesco Acerbi (L) and Lazio's Angolan defender Bastos (R) during the Italian Serie A football match between Juventus and Lazio, on July 20, 2020 at the Allianz stadium, in Turin, northern Italy. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfő este a Juventus 2-1-re legyőzte a Serie A-ban a Lazio csapatát Cristiano Ronaldo két góljának köszönhetően. A 35 éves sztár ezzel a teljesítménnyel két rekordot is magáénak tudhat.

Az Európa-bajnok labdarúgó lett az első játékos a történelemben, aki 50, vagy annál több gólt szerzett karrierje során a Premier League-ben, a La Ligában és a Serie A-ban.

Utóbbival kapcsolatban pedig azt is elmondhatja magáról a portugál klasszis, hogy az olasz első osztályban az 1994/1995-ös szezontól számítva neki sikerült a leggyorsabban elérnie az 50 találatot a Serie A-ban. Az ötszörös aranylabdásnak mindössze 61 mérkőzés kellett a mérföldkő eléréséhez, ráadásul hétfőn az 50. után az 51. találatát is megszerezte Ronaldo.