Társoldalunk:

Beszélni sem tud a megvert korábbi Fradi-focista

2020.08.10. 07:41

Egy ferencvárosi szórakozóhelyen úgy megverték a Fradi korábbi focistáját, Busai Attilát, hogy rá se lehet ismerni. A játékos a Borsnak kórházi ágyáról írta meg, hogy beszélni sem tud.

Busai Attilát szerdán a budapesti rakparton található egyik szórakozóhelyen verték meg. Kórházba kellett vinni, az eltört arccsontját megoperálták.

"Nem tudok beszélni, sín van a számban. Ma döntenek az orvosok, hogy meddig tartanak bent" - ennyit árult el az állapotáról írásban Busai Attila.

A Bors úgy értesült, hogy a 31 éves középpályás a bárban felejtett sapkájáért ment vissza a barátjával, amikor összekülönbözött egy társasággal. Busai állítólag meg akart ismerkedni az egyikőjük barátnőjével, szóltak neki többször is, hogy ezt ne tegye, de a legutóbb az indiai második ligában szerepelt focista a figyelmeztetés ellenére is folytatta. Ezután verték meg.

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett" – írta a rendőrség.