Vágólapra másolva!
A magyar bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata a Dinamo Zagreb együttesét kapta a BL harmadik selejtezőkörének hétfői sorsolásán. A korábban a Dinamót is erősítő Roko Baturina szerint a Fradi éppen legutóbb bizonyította, hogy bárki ellen lehet esélye. A horvát támadó elmondta, szívesen segíti Szergej Rebrov munkáját a meglátásaival.

„Boldog voltam, amikor megtudtam, hogy a Dinamo Zagreb lesz az ellenfelünk a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában. Számomra extra motivációt jelent, hogy a korábbi klubom ellen készülhetek – kezdte a nyáron szerződtetett csatár a fradi.hu-nak. - A Dinamo remek klub, de

a Ferencváros éppen legutóbb, a Celtic ellen bizonyította be, hogy bárki ellen lehet esélye. Nem félünk a Dinamótól!

Ezúttal is egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, hazai pályán, a Groupama Arénában fogadjuk majd a zágrábi csapatot. Hogy ez előnyt jelenthet-e? Mindig jobb, ha a saját stadionodban játszhatsz."

Roko Baturina számára nagyon különleges a Dinamo elleni BL-meccs Forrás: fradi.hu

A korábban a Dinamo Zagreb első és második csapatában is pályára lépő Roko Baturina akár Szergej Rebrov munkáját is segítheti meglátásaival.

„Nem tudom, hogy tudok-e bármi újat mondani neki azok után, hogy tavaly két mérkőzést játszott a Ferencváros a Dinamo ellen. Ha megkérdez,

A selejtező 3. fordulójának játéknapjai szeptember 15. és 16., a pontos időpontról az UEFA később dönt. A párharc győztese bejut a BL-kvalifikáció rájátszásába, a vesztes fél pedig az Európa Liga hasonló szakaszában folytathatja.