Erling Haaland ezúttal a románoknak rúgott mesterhármast - videó

Erling Haaland norvég válogatott
Norway's forward Erling Braut Haaland celebrates scoring the opening goal during the UEFA Nations League football match Norway v Romania, on October 11, 2020 in Oslo, Norway. (Photo by Stian Lysberg Solum / NTB / AFP) / Norway OUT
Vágólapra másolva!
A norvég válogatottban is folytatódik Erling Haaland szenzációs formája: a 20 éves támadó mesterhármast rúgott a Románia ellen 4-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

A Borussia Dortmund fiatal sztárja már a 13. percben vezetést szerzett nemzeti csapatának, majd a második félidőben még kétszer betalált.

Előbb a Real Madrid középpályása, Martin Ödegaard szolgálta ki úgy, hogy neki már csak az üres kapuba kelljen passzolnia a labdát, majd a 74. percben saját magát hozta helyzetbe, és lőtt tizenöt méterről nagy gólt.

Mivel Szerbia csütörtökön kiejtette Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtezőben, ezért Haalandék nem lesznek ott a nyári kontinenstornán. A Nemzetek Ligájában a második vonalban szerepelnek, és három kör után Ausztriával holtversenyben az első helyen állnak csoportjukban.