Vágólapra másolva!
Először volt kezdő a Debrecen labdarúgócsapatában Dzsudzsák Balázs, aki a Dorog elleni 3-0-ra megnyert összecsapáson több jó megoldással vetette magát észre. Az NB II vasárnap esti mérkőzésén nem volt kétséges a DVSC győzelme.

Dzsudzsák Balázs a Pécs és a Soroksár ellen még csereként lépett pályára, a Dorog ellen viszont már a kezőcsapatba jelölte a válogatott középpályást Kondás Elemér vezetőedző.

Dzsudzsák Balázséknak jogosan járt a taps Fotó: Polyák Attila - Origo

A válogatott középpályás több remek passzal jelezte, egyre jobb formában van. Az első gólt a 22. percben szerezte meg a hajdúsági együttes: Dzsudzsák a 30. születésnapját éppen a mérkőzés napján ünneplő Bódi Ádámnak hagyta meg egy 23 méteres szabadrúgás elvégzését, s az ünnepelt élt is a lehetőséggel, lövése után a labda védhetetlenül vágódott a dorogiak kapujába.

A második játékrészben sorra hagyta ki a helyzeteket Kondás Elemér együttese - a legnagyobbat, a le is cserélt Sós Bence - majd a hajrában már jöttek az újabb gólok is. A 81. percben a születésnapos Bódi Ádám fejelt a hálóba Ferenczi János beadása után. A végére is tartogatott egy szép gólt a Loki: a fiatal Pintér Ádám a tizenhatos jobb oldali csücskétől csavart a hosszú sarokba.

Dzsudzsák Balázs visszatérése utáni első gólja tehát még várat magára, ezzel együtt megérdemli a dicséretet a DVSC, a győzelem után továbbra is három pontos előnnyel vezeti az NB II mezőnyét.

Az NB II állása a 12. forduló után Forrás: eredmenyek.com