Társoldalunk:

A Real Madrid edzője szerint borzalmas meccset játszott a csapata

2020.10.22. 09:55

Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője rosszul élte meg, hogy otthon vereséget szenvedtek a Sahtar Donyecktől a Bajnokok Ligája első fordulójában.

A francia tréner szerint az első gólnál ők hibáztak, és az önbizalmuk sem volt megfelelő a szerdai találkozón, melyen az egyébként tartalékos ukrán együttes az első félidőben már 3-0-ra vezetett, végül 3-2-re nyert.

"Az a dolgom, hogy megoldást találjak a problémáinkra, mert ilyen mérkőzéseket nem engedhetünk meg magunknak. Ez egy rossz este volt, de meg kell próbálnunk a lehető legjobban felkészülni a szombatra" - utalt a rájuk váró, Barcelona elleni El Clásicóra, melyet megelőzően a Real egymás után kétszer kikapott.

Zinedine Zidane nem volt elégedett a tegnap este látottakkalForrás: AFP/Gabriel Bouys

Az aranylabdás középpályás, Luka Modric csalódottan csak annyit jegyzett meg a lefújás után, hogy az első félidőben nem voltak méltók a Bajnokok Ligájához.

"Egyértelmű, hogy fejlődnünk kell, mert különösen az első félidőben semmi önbizalmunk nem volt. Tovább kell azonban lépnünk, és nem azon keseregni, mi volt" - tette hozzá a horvát játékos.