Társoldalunk:

Márton Gábor szeretné, ha karácsonykor a Fehérvár vezetné a bajnokságot

2020.11.05. 13:49

Székesfehérvárra költözött, hisz a kemény munka eredményében és pontosan tudja, milyen fontosak a szurkolók a csapat életében. Márton Gábor, a MOL Fehérvár vezetőedzője hosszabb interjúban mesélt a klub honlapjának a munkáról, múltról és magáról.

Az 54 éves szakember a nyáron egy új játékrendszert honosított meg Fehérváron, amellyel van munka a csapatnál, az út elején járnak ez ügyben. Ugyanakkor már vannak olyan elemek, amelyekkel elégedett.

A fehérváriak vezetőedzője büszke arra, hogy kéthónapnyi közös munka után az Európa-ligában egészen a playoff körig eljutottak. Persze szerettek volna még egyet lépni, hogy a csoportkörbe kerüljenek, ezért fájó pont volt a kiesés a sorozatból.

Szereti, ha a játékosai élvezik az edzéseit, és úgy gondolja, amit a tréningeken gyakoroltak, annak a mérkőzéseken is elő kell jönni. A jól elvégzett munkában hisz és abban, hogy annak mindig megvan az eredménye.

Márton ezen kívül beszélt arról is a fehérvári honlapnak, hogy ki volt a példaképe, melyik magyar és külföldi csapatokat szerette és, hogy milyen a székesfehérvári élet.

A teljes interjú a további részletekkel ITT olvasható.