Vágólapra másolva!
2015. november 12-én Oslóban Kleinheisler László bombagóljával nyertünk 1-0-ra Norvégia ellen az Eb-pótselejtezőn. Csütörtökön este Izland ellen juthatunk ki a 2021-es Eb-re.

"Álomsorsolás" - kiáltottak fel a norvég televízióban, amikor megtudták, hogy a magyar válogatottal kell játszaniuk a 2016-os Európa-bajnoki szereplésről döntő pótselejtező párharcban. Pár nappal később már nem lehettek ennyire boldogok, amikor Kleinheisler László napra pontosan öt évvel ezelőtt, Oslóban élete első válogatott mérkőzésén győztes góllal sokkolta az ellenfelet.

Az idegenben 1-0-ra megnyert összecsapás után a mieink három nappal később, a visszavágón sem adtak esélyt a magukat egyértelműen elbízó ellenfélnek, aminek köszönhetően kettős győzelemmel, 3-1-es összesítéssel Magyarország kijutott az Európa-bajnokságra.

Akkor 30 év után szerepelhetett ismét világeseményen a magyar válogatott, most reméljük, nem kell ennyit várni, hogy ismét a legjobbak között láthassuk az együttest. Ezúttal az Izland elleni Eb-pótselejtező csak egyetlen mérkőzésből áll, ám mivel azt - nézők nélkül ugyan, de - hazai pályán játszhatja Marco Rossi csapata, ezért okkal reménykedünk a hasonló végkifejletben.