Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó másodosztályban szereplő Bournemouth a hivatalos honlapján tudatta, hogy a szezon végéig leszerződtette a 34-szeres angol válogatott Jack Wilshere-t.

A 29 éves középpályás az Arsenal csapatában tett szert világhírnévre, azonban a sorozatos sérülései miatt nem tudta befutni azt a pályafutást, amit jósoltak neki, ezért 2018-ban, 17 év után távozott az észak-londoni csapattól. Ezt követően két évet lehúzott a West Ham United csapatánál, de a kelet-londoni csapatban két év alatt csak 19 meccsen lépett pályára.

Wilshere októberben szerződést bontott a West Hammel, azóta szabadon igazolható.

A 34-szeres angol válogatott középpályás az utóbbi három hétben a Bournemouth csapatánál edzett, amelyben a 2016/17-es szezonban már megfordult, mint kölcsönjátékos. Wilshere most kapott egy szezon végéig tartó szerződést, és eltökélt célja, hogy visszatérjen a Premier League-be.

„Nagyon jó érzés visszatérni, alig várom, hogy elkezdjük.

Alig várom, hogy én is kivegyem a részem ennek elérésében" – mondta a 29 éves játékosa, aki a 11-es mezszámot fogja viselni a Bournemouth csapatában.

A Bournemouth az előző szezonban esett ki a Premier League-ből, most azonban 24 forduló után a harmadik, rájátszást jelentő helyen áll a Championshipben, és a legtöbb gólt lőtte az angol másodosztályban.