Hihetetlen góllal nyerte meg a bajnokságot a brazil focicsapat - videó

BRASILEIRAO B 2020, CHAPECOENSE X CONFIDENCE
SC - Chapeco - 29/01/2021 - BRASILEIRAO B 2020, CHAPECOENSE X CONFIANCA - Alan Santos, Neto and Anselmo Ramon, Chapecoense players celebrate the title of champion in an open car after a match against Confianca at the Arena Conda stadium for the decision of the Brazilian championship B 2020. Photo: Dinho Zanotto / AGIF
Vágólapra másolva!
A brazil másodosztályban Chapecoense - Confiança mérkőzést rendeztek magyar idő szerint péntek éjjel, melynek tétje az volt, hogy az előbbi klub megnyeri-e a bajnokságot és úgy jut-e fel az élvonalba.

2-1-re vezetett a hazai csapat, így ekkor még pontazonossággal a második helyen állt az America MG mögött a tabellán, mert utóbbinak jobb volt a gólkülönbsége (jelen esetben több rúgott góllal állt, ugyanolyan különbség mellett), ezért még egy találat kellett a Chapecoense-nek.

Aztán a második félidő végén, a hosszabbításban tizenegyeshez jutott a Chapecoense, és a 97. percben egy panenkás góllal 3-1-re módosította az eredményt, ami nem változott már a lefújásig.

Ennek a nem mindennapi gólnak köszönhetően a Chapecoense megnyerte a Campeonato Brasileiro B-t, így a következő idényben az első osztályban indulhat.