Vágólapra másolva!
A Real Madrid háromszoros BL-győztes játékosa, Lucas Vázquez a nyáron elhagyhatja a spanyol sztárcsapatot, és Angliában folytathatja pályafutását.

A Mundo Deportivo megírta, hogy Zinedine Zidane csapatának egyik legsokoldalúbb játékosa elutasította a klub ajánlatát, amely 10 százalékos fizetéscsökkentéssel kívánta három évvel meghosszabbítani a spanyol labdarúgó szerződését.

Jelenleg két angol klub, a Tottenham és az Arsenal is élénken érdeklődik a 29 éves futballista iránt, viszont Vázquez csak olyan csapatban szerepelne szívesen, amely érdekelt a Bajnokok Ligájában a következő szezonban.

Jelen állás szerint azonban egyik londoni együttes sem áll BL-indulást érő helyen a Premier League-ben.

Lucas Vázquez hozzászokott ahhoz, hogy mindig szerepel a BL-ben Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Jvorgen Fromme

A jobbhátvédként is bevethető spanyol szélső ebben az idényben a Real Madriddal bejutott a legjobb nyolc közé a BL-ben, ahol a Liverpool lesz a madridiak ellenfele.

Lucas Vázquez ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 31 mérkőzésen lépett pályára a Realban, melyeken 2 gólt szerzett és 7 gólpasszt adott.