Vágólapra másolva!
Fabrizio Romano, az átigazolásokban rendkívül jól éretsült olasz újságíró szerint Neymar hamarosan meghosszabbítja a szerződését a Paris Saint-Germain csapatával, így könnyen lehet, hogy Párizsból fog visszavonulni.

Az olasz újságíró információja szerint a világ legdrágább játékosa már majdnem mindenben megegyezett a párizsi klub vezetőivel. A 29 éves támadó 2026 nyaráig fogja elkötelezni magát, a szerződés pedig tartalmazni fog egy óriási bónuszt is, arra az esetre, ha Neymar Bajnokok Ligája győzelemre vezetné a Paris Saint-Germain.

Neymar és Nasser Al-Khelaifi, a PSG elnöke Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

A brazil támadó 2017 nyarán igazolt a Paris Saint-Germainbe. A francia klub kifizette a Barcelonának Neymar 222 millió eurós kivásárlási árát, ezzel pedig a világ legdrágább játékosa lett.

A brazil támadó kezdetben nem találta a helyét Párizsban, bár ez a játékán nem érződött. Azonban az elmúlt években rengetegszer hangoztatta, hogy szeretne visszatérni Barcelonába, hogy újra együtt játszhasson Lionel Messivel.

Tavaly aztán a Paris Saint-Germain eljutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, míg a Barcelona 8-2-re kikapott a Bayern München elleni negyeddöntőben, ráadásul a katalán klub csőd közeli állapotba került, így eleve esélytelen volt Neymar visszaszerzése, amely mára már teljesen el is felejtődött Barcelonában.

PÚgy tűnik, Neymar megtalálta a helyét Párizsban Forrás: AFP/Damien Meyer

Neymar eddig 104 meccsen 83 gólt lőtt és 47 gólpasszt adott a PSG-ben. Háromszor nyerte meg a bajnokságot, kétszer Francia Kupát, kétszer a Ligakupát, valamint háromszor a francia Szuperkupát.