Nem adták meg a gólját a 93. percben, földhöz vágta a karszalagját C. Ronaldo - videó

fbl Horizontal, Cristiano Ronaldo, portugál foiciválogatott
Portugal's forward Cristiano Ronaldo gestures during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification Group A football match between Serbia and Portugal at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, on March 27, 2021. (Photo by pedja milosavljevic / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnoki címvédő portugál válogatott két góllal vezetett már a félidőben, de végül be kellett érnie az egy ponttal Szerbiában (2-2) a jövő évi, katari labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozata szombati játéknapján. A vendég csapat megnyerhette volna az összecsapást, de a holland játékvezető, Danny Makkiele hatalmasat hibázott.

A mérkőzés hosszabbításában, egészen pontosan a 93. percben

Cristiano Ronaldo érvényes gólt szerzett, a felvételeken jól látszik, hogy a labdát bőven a gólvonal mögül rúgta ki a szerb védő, Stefan Mitrovic

de Danny Makkiele nem adta meg a találatot, majd sárga lapot mutatott fel a reklamáló Ronaldónak. Mivel nem állt rendelkezésre videobíró, ezért nem lehetett visszanézni az esetet.

A portugálok sztárja, Cristiano Ronaldo nehezen viselte a holland játékvezető döntését,

még a csapatkapitánya karszalagját is a földhöz vágta.

Később közösségi oldalán úgy vélekedett:

és ez mindig így marad, néha azonban nehéz idők járnak. Most fel kell emelnünk a fejünket, és szembenézni a következő kihívással" - fejtette ki a Juventus csatára.