A kiállított Neymar folytatta a balhét, az öltözőfolyosón is verekedni akart - videó

fbl Horizontal, Neymar, PSG, Lille
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (2R) reacts as Lille's Portuguese defender Tiago Djalo (L) lays on the ground during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Lille (LOSC) at the Parc des Princes Stadium in Paris, on April 3, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Neymar, a Paris Saint-Germain futballsztárját kiállították a francia bajnokság szombati rangadóján, levonulása után pedig verekedni akart. 

A hazai pályán a Lille-lel szemben 1-0-ra elveszített mérkőzésen a brazil játékmester a 90. percben kapta meg második sárga lapját, ezzel a pirosat is, amely amúgy a harmadik volt neki a Ligue 1 2020/21-es szezonjában. Eltiltásra számíthat, már csak azért is, mert miután a játékvezető leküldte a pályáról, újabb balhés jelenet főszereplője lett.

A Canal Plus tévécsatorna felvételei szerint

az öltöző felé tartva Neymar és a szintén kiállított lille-i Tiago Djalo összeszólalkozott, és csak a biztonsági emberek gyors közbelépése akadályozta meg őket abban, hogy egymásnak essenek.

A PSG-nél Neymar kiállításán túl azért is aggódhatnak, mert a vereséggel - mellyel a Lille három ponttal ellépett - megnehezült a fővárosi csapat helyzete a bajnoki címe megvédéséért folyó küzdelemben.