Társoldalunk:

Paul Pogba szerint Solskjaer soha nem bánna úgy a játékosaival, mint Mourinho

2021.04.16. 17:05

Paul Pogba a Sky Sports videójában kritizálta a csapat korábbi menedzserét, a portugál José Mourinhót.

Mourinho érkezése után a francia világbajnok alapembernek számított, többször is csapatkapitány volt, de a viszonyuk megromlott és Pogba sem pontosan tudja, miért.

„Teljesen más kapcsolatom van Oléval, ő soha nem támadná nyilvánosan a játékosait, soha nem tenne ilyet. Nem mutogatna rájuk, nem tenne úgy, mintha nem is léteznének. Talán ez a különbség Mourinho és Ole között. Korábban remek kapcsolatom volt Mourinhóval, aztán másnap történt valami, ki tudja mi. Ilyen különös dolgaim voltak vele, és én sem tudom ezt elmagyarázni, mert én sem tudom, mi történt" – mondta Pogba, aki szerint Luke Shaw és az ő formája is Solskjaer miatt javulhatott nagyot az utóbbi időben.

„Minden edzőnek megvan a maga módszere, ehhez a játékosoknak alkalmazkodni kell. Néha passzol a kettő, néha nem. Ole nagyon sokat segített Luke-nak, akinek szintén nem volt egyszerű Mourinhóval. Most meg tudja mutatni, mire képes, ha bízik benne a menedzser."

Pogba beszélt egy kicsit Mourinho Manchester United elleni megnyilvánulásáról is, miután Solskjaer nyilatkozatára reagált a portugál a múlt heti Tottenham-Manchester United bajnoki után.

„Azt sem tudom, mi történt. Mourinho mondott valamit, amiről lehetett beszélni, de ezt szokta csinálni. Mi nyertünk, Ole és a csapat pedig élvezte a helyzetet, tudjuk, Mourinho mit szeret és mit nem, de nem akarunk háborúzni, csak magunkkal foglalkozunk. Mi nyertünk, ő kikapott, így nem akart a meccsről beszélni, ezért más apjáról beszélt, de mindenki ismeri, ez az igazi Mourinho."

A Manchester United győzelmével ért véget a Tottenham Hotspur elleni vasárnapi bajnokiForrás: AFP/Matthew Childs

Mint ismert a 3-1-re megnyert meccs után Solskjaer a Spurs játékosát, Sont kritizálta, miután szerinte színészkedett. A norvég azt mondta, ha az ő fiát tíz csapattársának kellett volna egy ilyen eset után felsegítenie, nem adna enni neki. Mourinho ezt lovagolta meg és inkább Son apjáról és Solskjaerról beszélt a meccs helyett.