Paul Pogba szerint Solskjaer soha nem bánna úgy a játékosaival, mint Mourinho

Horizontal
Manchester United's Swedish defender Victor Lindelof (L) looks on as Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho (2nd L) and Manchester United's Norwegian manager Ole Gunnar Solskjaer(2nd R) congratulate Manchester United's English defender Luke Shaw (R) following Manchester United's 3-1 win in the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Tottenham Hotspur Stadium in London, on April 11, 2021. (Photo by MATTHEW CHILDS / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Paul Pogba a Sky Sports videójában kritizálta a csapat korábbi menedzserét, a portugál José Mourinhót.

Mourinho érkezése után a francia világbajnok alapembernek számított, többször is csapatkapitány volt, de a viszonyuk megromlott és Pogba sem pontosan tudja, miért.

„Teljesen más kapcsolatom van Oléval, ő soha nem támadná nyilvánosan a játékosait, soha nem tenne ilyet. Nem mutogatna rájuk, nem tenne úgy, mintha nem is léteznének. Talán ez a különbség Mourinho és Ole között. Korábban remek kapcsolatom volt Mourinhóval, aztán másnap történt valami, ki tudja mi. Ilyen különös dolgaim voltak vele, és én sem tudom ezt elmagyarázni, mert én sem tudom, mi történt" – mondta Pogba, aki szerint Luke Shaw és az ő formája is Solskjaer miatt javulhatott nagyot az utóbbi időben.

„Minden edzőnek megvan a maga módszere, ehhez a játékosoknak alkalmazkodni kell. Néha passzol a kettő, néha nem. Ole nagyon sokat segített Luke-nak, akinek szintén nem volt egyszerű Mourinhóval. Most meg tudja mutatni, mire képes, ha bízik benne a menedzser."

Pogba beszélt egy kicsit Mourinho Manchester United elleni megnyilvánulásáról is, miután Solskjaer nyilatkozatára reagált a portugál a múlt heti Tottenham-Manchester United bajnoki után.

„Azt sem tudom, mi történt. Mourinho mondott valamit, amiről lehetett beszélni, de ezt szokta csinálni. Mi nyertünk, Ole és a csapat pedig élvezte a helyzetet, tudjuk, Mourinho mit szeret és mit nem, de nem akarunk háborúzni, csak magunkkal foglalkozunk. Mi nyertünk, ő kikapott, így nem akart a meccsről beszélni, ezért más apjáról beszélt, de mindenki ismeri, ez az igazi Mourinho."

A Manchester United győzelmével ért véget a Tottenham Hotspur elleni vasárnapi bajnoki Forrás: AFP/Matthew Childs

Mint ismert a 3-1-re megnyert meccs után Solskjaer a Spurs játékosát, Sont kritizálta, miután szerinte színészkedett. A norvég azt mondta, ha az ő fiát tíz csapattársának kellett volna egy ilyen eset után felsegítenie, nem adna enni neki. Mourinho ezt lovagolta meg és inkább Son apjáról és Solskjaerról beszélt a meccs helyett.