Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződést hosszabbított rutinos játékosával, Szakály Péterrel.

A hétszeres magyar válogatott focista 2019. augusztus 29-én igazolt a lila-fehérekhez, majd két nappal később a Budapest Honvéd ellen debütált. Szakály az elmúlt két évben 44-szer kapott lehetőséget az NBI-ben, míg a kupában 11 alkalommal szerepelt. Az Újpest a közleményében kiemelte, hogy a korábbi válogatott labdarúgó, akit a 2011/2012-es szezon legjobb játékosának járó Bozsik József-díjjal jutalmaztak, hamar fontos láncszeme lett a csapatnak, így nem meglepő, hogy szerződést hosszabbítottak vele

Szakály Péter jövőre is Újpesten fog játszani Forrás: M4Sport

"Nagyon izgatott vagyok, hiszen régóta vártam rá, hogy bemutatkozhassak az első csapatban...viccet félretéve, tényleg nagyon boldog vagyok, hogy sikerült hosszabbítanom, úgy gondolom, hogy ez mindenkinek gyümölcsöző lesz. Talán mondhatom, hogy az elmúlt két évben sikerült annyit hozzátennem a csapathoz, hogy kiérdemeltem ezt a hosszabbítást. Nagyon bízom benne, hogy a következő évben is a csapat hasznára lehetek majd." – nyilatkozta Szakály Péter az újpesti klub honlapján.