Vágólapra másolva!
A Manchester City és a Chelsea néhány szurkolója a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének helyszínén, Portóban az utcán verekedett össze egymással. A zavargást a rendőrök fékezték meg. 

A The Sun megírta, hogy már pénteken több száz angol drukker Portóban tartózkodott a BL-döntő miatt, amelyet szombat este a Manchester City és a Chelsea vív egymással.

Szurkolói csoportok a portugál város utcáin, bárok előtt mulattak és hangolódtak az eseményre, majd elszabadultak az indulatok és verekedés tört ki.

Két csoport tagjai szólalkoztak össze, majd az egyik szurkoló megütötte a másikat, egyesek söröspoharakkal dobálták egymást, kisebb rendbontás alakult ki a felek között.

A zavargást a helyi rendőrség közbeavatkozása szakította meg.

A hírek szerint a rendőrök gyorsan megfékezték az indulatos szurkolókat, akik később megnyugodtak és békésebb hangulatban folytatták az ünneplést.

A BL-döntőt, amelynek a portói Dragao Stadion ad otthont, összesen 16500 néző tekintheti meg a helyszínen, a Manchester City és a Chelsea drukkerei között egyaránt 6000 jegyet osztottak szét. A több mint 50000 férőhelyes aréna kapacitásának közel egyharmadát biztosítják a nézők számára a fináléra.

A két angol sztárcsapat összecsapása szombaton 21 órakor kezdődik.