Az Arsenal legendája szerint nem Messi jelenti a megoldást a PSG problémáira

fbl Horizontal
Belgium's French assistant coach Thierry Henry gestures during Belgium's MD-1 training session at the team's base camp in Tubize on July 1, 2021 on the eve of their UEFA EURO 2020 quarter-final football match against Italy. (Photo by Kenzo Tribouillard / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Arsenal és a francia labdarúgó-válogatott legendás futballistája, Thierry Henry szerint nem Lionel Messi leigazolása jelenti a megoldást a Paris Saint-Germain problémáira, amelynek a védelme a leggyengébb pontja.

A játékospályafutását 2015-ben befejező Henry - aki a Barcelonában néhány évig a csapattársa volt Messinek - emberfelettinek nevezte az argentin világklasszist, de úgy véli, a PSG-nek a védelmét kellene jobban megerősítenie ahhoz, hogy trófeákat nyerjen a szezonban.

A Daily Post megírta, hogy Messi szerződtetése a francia bajnokság legnagyobb szenzációja, de Henry szerint az egyensúly megteremtése a legfontosabb a párizsi sztárcsapat számára.

Henry és Messi 2009-ben BL-t nyertek a Barcelona játékosaként Forrás: AFP/Christophe Simon

mondta a korábbi kiváló csatár, aki a Barcelonával BL-t nyert, a francia válogatottal pedig vb-t és Eb-t.

"Amikor világklasszis futballistáid vannak, nyilván minden könnyebben megy, de ahogy a PSG-t nézem, szerintem még mindig túl sok gólt kapnak ahhoz, hogy előrébb léphessenek. Igaz, hogy legutóbb több sztár is hiányzott a csapatból, de a legfontosabb, hogy meglegyen az egyensúly" - tette hozzá az Arsenal legendája.