Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott 4-0-ra kikapott Angliától csütörtöki vb-selejtező mérkőzésén. A találkozó után Marco Rossi az M4 Sportnak értékelte a látottakat.

"Úgy gondolom, hogy fantasztikus szurkoltak, de nem tudtuk most visszadni nekik, amit a nyáron háromból kétszer sikerült az Eb-n. Tudtuk, hogy ahhoz, hogy egy ilyen csapattal szemben pontot szerezzünk, ahhoz tökéletes meccset kell produkálnunk, ez nem történt meg, különösen az első gólt követően" - mondta a nemzeti csapat szövetségi kapitánya.

Marco Rossi csalódottan értékelt az angolok elleni vereséget követően Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Az első félidőben jól védekeztünk, talán csak egy lövésük talált kaput, nem volt területük. Az első kapott gól után elvesztettük a távolságot, ami elég sok problémát okozott nekünk. Igazából a különbség óriási közöttük és közöttünk, ennek ellenére nagyon csalódott vagyok, mert nem lehet ilyen gólokat kapni.

Én vagyok az, aki kiválasztja és a pályára teszi a labdarúgókat - a minőségbeli különbségektől eltekintve megint én vagyok a legfőbb felelős azért, ami történt.

Mostantól az albánok elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk, aztán meglátjuk, mi fog történni utána" - tekintett előre a vasárnap esti mérkőzésre Marco Rossi.