Vágólapra másolva!
A román Gazeta Sporturilor értesülése szerint a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MOL Fehérvár FC érdeklődik a korábbi román válogatott támadó, Adrian Mutu iránt, aki Szabics Imrét válthatná a kispadon.

A Chelsea korábbi játékosát a héten rúgták ki Craiova csapatától, miután 11 forduló alatt csak nyolc pontot szerzett a román bajnokságban. A Gazeta Sporturilor kiemelte, hogy a Gheorghe Hagival holtversenyben a román válogatott gólrekorderének számító Mutut a román U21-es válogatottnál elért eredményei miatt tartják sokra Fehérváron.

Adrian Mutu korábban megfordult a Chelsea és a Juventus csapatában is Forrás: AFP/Adrian Dennis

A budapesti Európa-bajnokságon Románia veretlenül zárt csoportjában. Mutu csapata döntetlent játszott Hollandiával és a későbbi győztes Németországgal, és 2–1-re legyőzte Magyarországot.

Nem ez az első eset, hogy a románok egyik legendáját szóba hozták a székesfehérvári klubbal: 2020 őszén Gheorghe Hagi neve merült fel a magyar csapatnál, de a fehérváriak akkori sportigazgatója, Kovács Zoltán kijelentette, hogy nem volt alapja a hírnek. A helyzet ezúttal is hasonló. A Nemzeti Sport információi szerint a MOL Fehérvár jelenleg nem tervezi leváltani Szabics Imrét, akivel a csapata a 6. helyen áll a bajnokságban, hét ponttal lemaradva a listavezető Ferencváros mögött.