A kapus földöntúli bravúrja fosztotta meg C. Ronaldót élete egyik legszebb góljától - videó

TOPSHOTS Horizontal, Cristiano Ronaldo, Portugália, Luxemburg
Portugal's forward Cristiano Ronaldo (L) kicks the ball during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification Group A football match between Portugal and Luxembourg at the Estadio Algarve in Loule, near Faro, south of Portugal, on October 12, 2021. (Photo by CARLOS COSTA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az A jelű ötösben Portugália Cristiano Ronaldo mesterhármasával 5-0-ra győzött Luxemburg ellen a világbajnoki selejtezősorozat keddi játéknapján. A Manchester United világklasszisa akár négy gólt is szerezhetett volna, de az ollózásánál hatalmasat védett a luxemburgi kapus.

Hiába esett öt gól a meccsen, és talált be háromszor Cristiano Ronaldo, a meccs legszebb jelenete mégsem ezek közül került ki. A 68. percben ugyanis

a jobb oldali beadást gyönyörűen vette le Ronaldo, majd fantasztikus mozdulattal kapura ollózta, ám a lövést hatalmas bravúrral védeni tudta a luxemburgiak kapusa, Anthony Moris

Ronaldo egyébként a három góljával megszerezte karrierje 800. gólját, a mostani volt a tizedik mesterhármasa válogatott mezben, ráadásul már 115 gólt lőtt eddig 182 válogatott találkozón.