Barcelonából érkezhet a Newcastle első komoly igazolása

Ousmane Dembelé Barcelona La Liga
Barcelona's French forward Ousmane Dembele celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match between Sevilla FC and FC Barcelona at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville on February 27, 2021. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona francia játékosa, Ousmane Dembélé lehet a Newcastle United első nagy szerzeménye a klub tulajdonosváltása után.

Angol sajtóhírek szerint a két klub már felvette a kapcsolatot a francia játékos klubváltása kapcsán és a játékos is nyitott a váltásra.

Dembélé szerződése nyáron lejár, így hamarosan szabadon tárgyalhat akár a nyári klubváltása kapcsán is, de télen is viszonylag olcsón meg lehetne szerezni a játékjogát.

Ousmane Demblé hamarosan csapatot válthat Forrás: AFP/Cristina Quicler

Dembélé 2017-ben a Borussia Dortmund csapatától igazolt Barcelonába 135 millió euróért, de az új szezonban még nem lépett pályára.

A szaúdi új tulajdonosok érkezése óta több név is felmerült, így Adrien Rabiot, Gareth Bale és Aaron Ramsey érkezése is. A klub szerdán közölte, hogy új edzője lesz a csapatnak, miután elküldték Steve Bruce-t.