Társoldalunk:

Elutasította a sztárfocista az 55 évesen is szuperszexi Salma Hayeket

2021.10.26. 16:21

Menedzserek vagy sportigazgatók helyett hollywoodi sztár próbálta rábeszélni az átigazolásra Edson Álvarezt. Az Ajax mexikói válogatott futballistája mégis kosarat adott. Pedig tán leghíresebb honfitársnője, Salma Hayek győzködte a klubváltásra.

Több mint két éve szolgálja az Ajaxot, és a francia Stade Rennes hívása ellenére továbbra is a holland sztárcsapatnál tervezi a jövőt Álvarez. Pedig a 24 éves korára már 50-szeres válogatott mexikói középpályást nem akárki csábította Franciaországba - írja a Bors.

Nagyon hízelgett, hogy Salma Hayek fölhívott telefonon. Rá akart venni, hogy Franciaországba szerződjek. Meglepett és jól is esett, de világos a döntésem, az Ajaxnál akarok maradni, és ezt el is mondtam neki. Egyelőre nem tudtam kitörölhetetlen nyomot hagyni a szurkolókban, pedig ez a célom. Ehhez azonban még sokat kell tennem" – idézte Álvarezt a holland De Telegraaf.

Az Oscar-díjra nevezett mexikói-amerikai színésznő persze nem szurkolóként csábította volna a Rennes-hez a focistát. A szexszimbólum férje Francois-Henri Pinault üzletember, a francia klub multimilliárdos tulajdonosa.

Edson Álvarez kikosarazta Salma HayeketForrás: AFP/Phil Noble

"Ő egy nagyszerű és világhírű színésznő, hihetetlenül nagy sztár. Sokra értékelem, minden mexikói számára egy igazi példakép, mert rengeteget küzdött azért, amit mára elért" – hízelgett Salma Hayeknek a futballista.