Vágólapra másolva!
A Manchester United francia hátvédje az Atalanta elleni BL-mérkőzésen megsérült, így nagy eséllyel kihagyja a városi rivális Manchester City elleni hétvégi PL-rangadót.

A Real Madridtól idén nyáron szerződtetett világbajnok és négyszeres BL-győztes futballistát az Atalanta elleni idegenbeli BL-csoportmeccs 38. percében le kellett cserélni, mert megsérült. Varane korábban hetekig nem játszhatott a lágyékproblémája miatt, a Tottenham ellen 3-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen térhetett vissza múlt hét szombaton. A francia játékos ezúttal combizomsérülést szenvedett.

mondta játékosáról a United edzője, Ole Gunnar Solskjaer.

Raphael Varane (jobbra) eddig 9 meccsen lépett pályára ebben a szezonban Forrás: AFP/Oli Scarff

Az angol sztárcsapat védelme ezúttal sem működött túl jó, az olasz együttestől megint két gólt kapott, így Varane kiválása nagy veszteség lehet a norvég tréner számára.

A Manchester United szombaton a címvédő Cityt fogadja a Premier League-ben, jelenleg könnyen elképzelhető, hogy Varane kénytelen lesz kihagyni a rangadót.

A 28 éves védő ebben a szezonban a sérülései miatt még csak 6 bajnoki meccsen és 3 BL-mérkőzésen lépett pályára a Unitedben.

Forrás