Élő:

Az AS Roma fordított és továbbjutott az Olasz Kupában

AS Roma v US Lecce - Italian Cup Soccer Serie A AS Roma Lecce calcio Italia Rome Italian Cup italian serie A Cup Sportphoto Italian Cup match Tammy Abraham second goal US Lecce Stadio Olimpico Giuseppe Maffia 20 January Horizontal FOOTBALL MATCH PHOTO
Tammy Abraham of AS Roma celebrates after scoring second goal during the Italian Cup match between AS Roma and US Lecce at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 20 January 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Utolsóként az AS Roma jutott be a labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjébe, miután csütörtök este 3-1-re legyőzte a másodosztályú Leccét, amely az utolsó 30 percben emberhátrányban játszott.

A vezetést meglepetésre a Lecce szerezte meg a 14. percben egy szögletet követően, de a rómaiak még a szünet előtt egyenlítettek szintén egy szögletet követően.

A második félidőben aztán az angol válogatott Tammy Abraham góljával már a Roma volt előnyben, a fővárosiak sikere pedig a 81. percben vált magabiztossá egy újabb találattal.

A Roma a bajnoki címvédő Internazionaléval találkozik majd a negyeddöntőben.

A negyeddöntő párosítása:
Juventus-Sassuolo
Fiorentina-Atalanta
AC Milan-Lazio
Internazionale-AS Roma