Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a magyar kapus, Hegyi Krisztián új, hároméves szerződést írt alá a klubbal.

A magyar U21-es válogatott kapus - aki 2019 májusában csatlakozott a West Ham Unitedhez - 2025 nyaráig meghosszabbította a szerződését.

A klub beszámolója szerint a 19 éves játékos fejlődése töretlen volt a 2021/22-es szezonban, így nem meglepő, hogy rendszeresen szerepelt az U23-as csapatban, és az összesen 18 alkalommal lépett pályára, ebből 14-szer a Premier League 2-ben.

Új szerződése aláírásakor Hegyi így nyilatkozott a West Ham TV-nek:

„Nagyon örülök, hogy új szerződést írhattam alá a West Ham Uniteddel. Alig várom, hogy itt folytassam az utamat. Otthon érzem magam.

Öt percre lakom az edzőpályától, így ismerem a környéket, és nagyon szeretem. London egy nagyon szép város, ami nagy pluszt jelent. Megosztottam a hírt a családommal, és nagyon boldogok voltak. Hihetetlenül hálás vagyok a családomnak, mindig mögöttem álltak. Nagyon hálás vagyok az edzőimnek is, mert mindig segítenek, és boldog vagyok, hogy velük folytathatom a munkámat.

Alig várom, hogy a West Hamnél folytassam a pályafutásomat."