Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján tudatta, hogy Oleksandr Petrusenko és Marko Petkovic után a szerb Dejan Drazic a klub harmadik téli igazolása.

A 26 éves Dejan Drazic a vajdasági Zomboron született, pályafutását pedig a Teleoptik együttesénél kezdte. Innen a Partizan Beograd korosztályos csapatához vezetett az útja, míg a szerb első osztályban az OFK Beograd tagjaként mutatkozott be, ahol két idény alatt 49 meccsen szerepelt, továbbá a szerb korosztályos válogatottakban is játszott.

2015 nyarán figyelt fel rá a spanyol első osztályú Celta Vigo, amely 1.2 millió euróért szerződtette. Itt tíz meccsen kapott lehetőséget, majd játszott kölcsönben a Valladolidnál, aztán pedig a Slovan Bratislavához igazolt. A szlovák együttesnél 93 meccsen 22 gól és 18 gólpassz volt a mérlege, nyert két bajnoki címet, szerepelt az Európa-ligában és a Konferencia-ligában, majd a lengyel első osztályú Zaglebie Lublinnál futballozott. Itt 34 meccsen 5 gólt és 7 gólpasszt jegyzett – most pedig Kispestre vezet az útja.

Dejan Drazic és Kun Gábor, a Honvéd ügyvezetője Forrás: honvedfc.hu

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, jó helyre kerülök, remek körülmények közé, és

Készen állok az új kihívásra, és remélem, hogy segíthetek a csapatnak abban, hogy előbbre lépjen a tabellán" – mondta a Honvéd honlapjának Dejan Drazic a szerződés aláírását követően.