Vége a bojkottnak, visszatérnek a lelátóra az újpesti szurkolók

fradi - újpest, Ferencváros – Újpest
Budapest, 2013. szeptember 22. Újpesti szurkolók ünnepelnek csapatuk első gólja után a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának játszott Ferencváros – Újpest mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2013. szeptember 22-én. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC szervezett szurkolói csoportja, a Viola Fidelity a Facebook-oldalán jelentette be, hogy felfüggeszti a bajnoki mérkőzések bojkottálását és a szezon hátralévő részében visszatér a lelátóra.

Az újpesti ultracsoport bejegyzéséből kiderül, hogy a szurkolók szerdán találkoztak a klub korábbi ikonjával, az új tulajdonosi kört képviselő Kovács Zoltánnal, akitől olyan ígéreteket kaptak, amik miatt felfüggesztik a bajnoki mérkőzések bojkottját és a szezon hátralévő mérkőzésein a lelátón szurkolnak a csapatnak, hogy biztosan elkerülje a kiesés szégyenét.

Visszatérnek a lelátóra az újpesti szurkolók Forrás: MTI/Földi Imre

A Viola Fidelity végezetül kiemeli, hogy ha bármi meghiúsítja a tulajdonosváltást, akkor minden felborul, de a szerda megbeszélés után Kovács Zoltán bizalmat és támogatást kap a csoporttól.

Az újpesti szurkolói csoport két évvel ezelőtt, 2020 januárjában adott ki közleményt, hogy a belga tulajdonos, a Roderick Duchatelet által megváltoztatott klubcímer, illetve a klub folyamatos leépítése miatt bojkottálja a csapat mérkőzéseit.